Fort Voordorp in Groenekan moet noodgedwongen deuren sluiten door coronacrisis

© Programma Nieuwe Hollandse Waterlinie
GROENEKAN - Door de langdurige maatregelen rondom het coronavirus hebben de eigenaren van Fort Voordorp besloten de deuren na 23 jaar te sluiten. In Fort Voordorp worden voornamelijk evenementen voor grotere groepen georganiseerd. Dat is voorlopig nog niet mogelijk, en dus besloten zus en broer Jantine en Vincent van Denderen 'niet lijdzaam te blijven toezien'. De sluiting gebeurt geheel op eigen initiatief.
De onzekerheid van de coronamaatregelen zijn te groot, laat de familie weten op hun website. Broer en zus zagen de agenda van het najaar van 2020 leeglopen. "Met de huidige ingestelde overheidsmaatregelen en de geruchten over de mogelijke anderhalve meter economie is het onzeker of/en wanneer er weer evenementen voor grotere groepen georganiseerd mogen worden. De verwachting is dat dit nog wel enige tijd zal gaan duren", is te lezen op de site. De eigenaren schrijven 'voorlopig', dus mogelijk hopen ze in de toekomst weer open te kunnen.
Inmiddels zijn de meeste zakenrelaties op de hoogte gesteld van de sluiting. Broer en zus laten weten 'met opgeheven hoofd de toegangspoort van Fort Voordorp te sluiten'. "Wij kijken met heel veel trots terug op de mooie en bijzondere evenementen die we met veel van jullie hebben mogen uitvoeren. Wat blijft zijn de mooie herinneringen en wie weet wat de toekomst Fort Voordorp ons nog brengt."
Lees meer over het coronavirus in ons liveblog.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.