RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Café Elinkwijk moet stoppen vanwege corona: 'Lastig en verdrietig besluit'

UTRECHT - Café Elinkwijk moet stoppen als gevolg van de coronacrisis. Eigenaresse Anita Geerink schrijft in een emotioneel bericht op Facebook dat het een 'lastig en verdrietig besluit' is geweest. "Maar gegeven de omstandigheden uiteindelijk het beste."

Elinkwijk is een jarenlang begrip in de wijk Zuilen. Geerink runt sinds 2011 het café aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. De eigenaresse bedankt alle klanten van de afgelopen jaren. "Een spetterend afscheidsfeest zit er in deze periode helaas niet in, maar ik hoop dat ik jullie onder betere omstandigheden hier of daar wel weer een keer tegenkom."

Helaas is Café Elinkwijk niet de eerste Utrechtse onderneming die de deuren moet sluiten als gevolg van corona. Gisteren werd bekend dat supermarkt Ekoplaza op de Zadelstraat ermee ophoudt. En eerder besloot ook restaurant Instock in Lombok de handdoek te werpen met de anderhalvemetersamenleving in het vooruitzicht.

Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -