RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

RIVM: Opnieuw geen ziekenhuisopnames in regio Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - Het aantal regiogenoten dat in het ziekenhuis is opgenomen vanwege een coronabesmetting is opnieuw gelijk gebleven. Dat blijkt uit de cijfers die het RIVM in Bilthoven dagelijks bekendmaakt. Na een relatief geringe stijging gisteren blijft het getal opnieuw steken, nu op 852.

Sinds gisteren zijn in de provincie Utrecht twee nieuwe sterfgevallen gemeld. Het regionale dodental komt daarmee op 389. Het aantal bevestigde coronabesmettingen nam met 26 toe tot 3314. Omdat niet alle COVID-19 patiŽnten getest worden, gaat het RIVM ervan uit dat de werkelijke aantallen hoger zijn dan het instituut dagelijks rapporteert.

In deze grafiek kun je kiezen van welke Utrechtse gemeente je de actuele gegevens wilt zien:Landelijk staat het aantal positief geteste personen vandaag op 43.870, na een toename van 198. 45 mensen moesten voor een coronabesmetting in het ziekenhuis behandeld worden, waardoor het totaal op 11.537 uitkomt. Het officiŽle dodental in Nederland steeg met 27 naar 5.670.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -