RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zes arrestaties en reeks invallen bij groot politie-onderzoek naar georganiseerde drugshandel


PROVINCIE UTRECHT - De politie heeft op verschillende plaatsen in de provincie arrestaties verricht op verdenking van georganiseerde drugshandel. Agenten vielen huizen binnen in Benschop, Houten, Nieuwegein, Utrecht en Haaften in Gelderland. Zes mensen zijn aangehouden.

 De politie arresteert een van de verdachten. De politie arresteert een van de verdachten. | Foto: Politie Midden-Nederland

De verdachten zijn tussen de 27 en 36 jaar oud. Hoofdverdachte is een 36 -jarige man uit Nieuwegein. Volgens een woordvoerder van de politie komen de verdachten uit Houten, Utrecht, Nieuwegein, Benschop en Haaften. "Het was een grote politie-actie die volgde op maanden van intensief onderzoek. We zijn blij met het resultaat van vandaag, waarbij we zes personen hebben aangehouden", zegt de woordvoerder van politie Midden-Nederland tegen RTV Utrecht.

 Grote politieactie tegen drugscriminelen Grote politieactie tegen drugscriminelen | Foto: Politie Midden-Nederland

De arrestanten zouden in verschillende rollen hebben samengewerkt bij de handel in harddrugs. Ze leverden drugs op bestelling. De politie heeft twee maanden onderzoek gedaan naar de groep.

KILO'S PILLEN

In Benschop vonden agenten kilo's pillen en een onbekende hoeveelheid coca´ne toen ze het huis doorzochten van een verdachte.

Bij de overige doorzoekingen vond de politie honderden pillen en honderden ponypacks met inhoud. Ponypacks zijn verpakkingen die worden gebruikt voor coca´ne. Verder is een handelshoeveelheid softdrugs in beslag genomen en telefoons, computers, contant geld en vijf personenauto's.

 Bij de actie werd onder andere contant geld en honderden pillen gevonden. Bij de actie werd onder andere contant geld en honderden pillen gevonden. | Foto: Politie Midden-Nederland


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -