RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Volkswagen camperbus brandt uit in Nieuwegein: 'Busje was gisteren gekocht'

1/2
NIEUWEGEIN - Hun eerste rit met een net aangeschaft Volkswagen-busje zal een stel waarschijnlijk lang bijblijven: de camperbus vloog vanmiddag op een parkeerplaats in Nieuwegein opeens in brand en raakte total loss.

Een fotograaf ter plekke sprak kort na de brand de bijrijder van de bus. "Zij had echt de vlammen tussen de benen", aldus de fotograaf. Het busje was volgens de vrouw gisteren gekocht en de nieuwe eigenaren waren vandaag bezig met de eerste rit.

Het stel besloot om in de buurt van de Parkhout in Nieuwegein even de benen te strekken. Maar op een parkeerplaats naast de weg sloegen opeens de vlammen onder de bijrijdersstoel vandaan. Het stel wist op tijd uit de bus te komen, maar de klassieke Volkswagen uit 1982 brandde wel helemaal uit.

In de bus lag ook een gasfles om mee te koken. Die explodeerde uiteindelijk ook. Dat leverde een dikke rookwolk op die in de omgeving goed te zien was.

 Het brandende busje in Nieuwegein leverde veel rook op. Het brandende busje in Nieuwegein leverde veel rook op. | Foto: JS Multimedia


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -