Nieuwegeiner bewusteloos geslagen na ruzie over geparkeerde auto

© Tobias Bos
NIEUWEGEIN - Een man uit Nieuwegein is zwaar mishandeld door een nog onbekende man, nadat hij een opmerking maakte over zijn geparkeerde auto. De politie is op zoek naar de dader.
De mishandeling was vorige week dinsdag op de Mispelgaarde in Batau-Noord, waar het 51-jarige slachtoffer woont. Hij zag dat een auto heel dicht tegen zijn huis aan was geparkeerd. Dat vond hij vervelend, dus wilde hij een briefje schrijven en aan de ruitenwisser bevestigen. Maar toen kwam de eigenaar van de auto er opeens aan.
De autobezitter intimideerde de Nieuwegeiner en vloog hem aan. Hij sloeg hem bewusteloos en ging er daarna vandoor met zijn auto.
De politie heeft een signalement verspreid in de hoop de mishandelaar te kunnen vinden. De verdachte is erg lang, zo'n twee meter. Ook heeft hij een fors postuur. Verder had hij een zwarte baard, tatoeages op zijn armen en grote piercings in zijn oren. De mishandeling was dinsdag 12 mei rond 14.30 uur. Mensen met tips kunnen bellen naar de politie via 0900-8844.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.