Kort nieuws: Koperdief gepakt in Utrecht

REGIO - Op de Vijgeboomstraat in Utrecht is een koperdief aangehouden. De 38-jarige man trok de aandacht, omdat hij op een afgesloten bouwterrein liep. Bij navraag troffen de agenten een grote hoeveelheid koper in zijn tas aan; de man stond bovendien te boek als veelpleger.
* In Utrecht is vannacht een bestelbus uitgebrand. De wagen stond geparkeerd aan de Dommeringdreef, waar getuigen zondagavond al hadden gezien dat een zijruit van de bus vernield was. Volgens de eigenaar is het navigatiesysteem uit zijn auto verdwenen.
* Op de Industrieweg in Amersfoort is gisteren een automobilist in elkaar geslagen. De 23-jarige man kreeg ruzie met een andere automobilist, maar het conflict liep uit de hand. Hij kreeg enkele vuistslagen in het gezicht, waarna de verdachte er vandoor ging.
* Een 34-jarige inwoner van Amersfoort moet waarschijnlijk op zoek naar andere woonruimte. In zijn huis aan de Roerdompstraat werden dit weekend 120 hennepplanten ontdekt. Voor de kwekerij werd bovendien illegaal stroom afgetapt.
* Op de Meerndijk in De Meern is zondagmiddag een voetganger aangereden. De 40-jarige man stak de weg over, maar zag een auto over het hoofd. Hij raakte gewond en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.