RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechters in coronatijd op de camping: 'Best wel vies, maar wat moet dat moet'

1/2
PROVINCIE UTRECHT - Chantal van Schie is verslaggever bij RTV Utrecht en heeft een aantal dagen vrij genomen om even op de camping uit te rusten. "Even lekker het huis uit is wel heel fijn. Wij hebben vier kinderen en werden een beetje gek van elkaar. Nu wij op de camping zijn, hebben zij iets meer rust en wij ook!"

Dat er op de camping wenig luxe is nu de toilet- en douchegebouwen nog gesloten zijn nemen ze op de koop toe. "Normaal gesproken gebruiken we ons toilet in de camper alleen om te plassen, maar nu moet je dus alles doen daarin en da's best wel vies natuurlijk. We hebben een gieter die we vullen met water en waarmee we einde dag, als de zon het water verwarmd heeft, onszelf douchen", aldus Chantal.
Ben jij of ken jij iemand die ook zijn verhaal kwijt wil? En voor ons zou willen vloggen? Stuur dan een mail naar redactie@rtvutrecht.nl met het onderwerp 'Utrechters in coronatijd'.


"Normaal gesproken gebruiken we ons toilet in de camper alleen om te plassen, maar nu moet je dus alles doen daarin en da's best wel vies natuurlijk."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -