RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kittens gedumpt in dichtgeknoopte AH-tas: 'Ze waren vreselijk gestrest'

ABCOUDE - In Abcoude zijn vijf kittens gedumpt. De beestjes zaten in een dichtgeknoopte boodschappentas van Albert Heijn bij het Spoorhuis aan het Stationsplein.

Een voorbijganger ontdekte de poesjes gisteren en belde de dierenambulance. "Ze waren vreselijk gestrest. Waarschijnlijk reageerden ze daarom ook fel op ons", vertelt een medewerkster van Dierenambulance De Ronde Venen/Amstelland.

De kittens, waarschijnlijk nog geen zes weken oud, zijn overgebracht naar een asiel in Hoofddorp. Ze kunnen voorlopig niet naar een andere eigenaar. "De poesjes zijn nog erg jong en moeten hier echt van bijkomen."

Bij de dierenambulance hebben ze geen idee waar de kittens vandaan komen en hoe lang ze precies in de tas hebben gezeten. "Of ze van een boerderij komen, uit een huis of in het wild geleefd hebben, is niet te zeggen. Het is zeer de vraag of we ooit achterhalen wie dit heeft gedaan."

Toch vraagt de dierenambulance mensen die iets verdachts hebben gezien of meer weten over de kittens de politie te bellen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -