RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

RIVM cijfers: sinds gisteren geen nieuwe coronadoden gemeld in Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - Uit de nieuwe cijfers van het RIVM blijkt dat er sinds gisteren geen nieuwe doden in de provincie Utrecht zijn gevallen door het coronavirus. In totaal zijn er 402 mensen aan het virus overleden en dat was gisteren ook het geval. Er zijn wel twee mensen opgenomen in het ziekenhuis, die teller staat nu in totaal op 865. Er zijn 3509 mensen positief getest in de provincie, dat zijn er negen meer dan gisteren.

In deze grafiek kun je kiezen van welke Utrechtse gemeente je de actuele gegevens wilt zien.

Voor de rest van Nederland geldt dat er vandaag 10 patiŽnten zijn gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 26 personen als overleden gemeld. Tot nu toe zijn er 45.578 bevestigde COVID-19 patiŽnten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Omdat niet alle COVID-19 patiŽnten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -