RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

RIVM: Drie Utrechters overleden aan corona sinds gisteren

PROVINCIE UTRECHT - In de provincie Utrecht is sinds gisteren van drie mensen melding gemaakt dat ze zijn overleden aan COVID-19. Het aantal mensen dat in het ziekenhuis is opgenomen (geweest) is gestegen naar 869, dat is één meer dan gisteren.

In de twee dagen voor vandaag werden er geen sterfgevallen als gevolg van corona gemeld in de provincie. Het totaal aantal doden staat nu op 405. Hieronder zie je het verloop van het aantal ziekenhuis opnames en doden per gemeente.

In heel Nederland zijn sinds gisteren 32 mensen overleden aan COVID-19, in totaal zijn er nu 5903 doden door corona. Het aantal ziekenhuisopnames is gestegen met 16 naar 11713 en in totaal zijn er 45950 mensen positief getest op het virus, 182 meer dan gisteren.

Bij deze cijfers moet rekening gehouden worden met het feit dat er vertraging zit tussen de dag van de ziekenhuisopname of overlijden en de dag waarop dat gerapporteerd wordt. Ook ligt het werkelijke aantal besmettingen hoger: niet iedereen wordt getest.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -