RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Wij hebben heel veel zin om weer open te gaan'

1/2
PROVINCIE UTRECHT - Angelique Derk is afdelingsmanager van een verpleeghuis en is er klaar voor: "Na 2 maanden dicht geweest te zijn gaan we vanaf volgende week starten met de bezoekregelingen. Ik heb er heel veel zin in!"

Horecaondernemers Sanne van Buuren en Talitha Verheij hebben de afgelopen tijd hun hoofd net boven water weten te houden door het maken van afhaalmaaltijden. Nu zijn ze klaar om maandag open te gaan.

"We zijn al maanden druk met het coronavirus en we komen steeds voor nieuwe uitdagingen te staan", aldus GGD-arts Putri Hintaran. "Vanaf maandag 1 juni kan iedereen die klachten heeft zich laten testen en daarnaast gaan we, bij de mensen die het virus blijken te hebben, het contactonderzoek doen. Daarvoor hebben we heel veel mensen nodig de komende tijd."
Ben jij of ken jij iemand die ook zijn verhaal kwijt wil? En voor ons zou willen vloggen? Stuur dan een mail naar redactie@rtvutrecht.nl met het onderwerp 'Utrechters in coronatijd'.
Utrechters in coronatijd afl 30.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -