RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

RIVM: geen nieuwe doden en ziekenhuisopnames in provincie Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - In de provincie Utrecht is sinds gisteren geen melding gemaakt van mensen die zijn overleden aan COVID-19. Ook zijn er geen patiŽnten in de ziekenhuizen opgenomen. Dat blijkt uit de cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Het totaal aantal coronadoden in de provincie blijft daardoor staan op 408. Het aantal mensen dat in het ziekenhuis is opgenomen (geweest) blijft staan op 870. Hieronder zie je het verloop van het aantal ziekenhuis opnames en doden per gemeente.Landelijk gezien steeg het officiŽle aantal doden met 20 personen naar 5951. In Nederlandse ziekenhuizen zijn 5 nieuwe patiŽnten opgenomen vanwege het coronavirus.

Het werkelijke aantal doden ligt hoger, omdat niet iedereen wordt getest. Bovendien worden sterfgevallen soms pas na enkele dagen doorgegeven. Ook de gegevens over de ziekenhuismeldingen komen soms later binnen.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -