RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

RIVM: twee doden en geen ziekenhuisopnames in provincie Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - In de provincie Utrecht zijn sinds gisteren twee mensen overleden aan COVID-19. Er zijn geen nieuwe patiŽnten in de ziekenhuizen opgenomen. Dat blijkt uit de cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Het totaal aantal coronadoden in de provincie komt hierdoor op 410. Het aantal mensen dat in het ziekenhuis is opgenomen (geweest) blijft staan op 870.

RIVM
Het officiŽle aantal doden door het coronavirus in Nederland is gestegen naar 5956. In de afgelopen 24 uur heeft het RIVM vijf nieuwe meldingen van sterfgevallen binnengekregen. In Nederlandse ziekenhuizen zijn 8 nieuwe patiŽnten opgenomen vanwege het coronavirus, waarmee het totale aantal stijgt naar 11.735.

Het werkelijke aantal doden ligt hoger, omdat niet iedereen wordt getest. Bovendien worden sterfgevallen soms pas na enkele dagen doorgegeven. Ook de gegevens over de ziekenhuismeldingen komen soms later binnen.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -