RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Coronacijfers: geen doden en 1 nieuwe ziekenhuisopname gemeld in provincie Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - In de provincie Utrecht zijn sinds gisteren geen nieuwe sterfgevallen door Covid-19 gemeld. Het aantal ziekenhuisopnames in de regio stijgt met één en staat nu op 872.

Het totaal aantal coronadoden in de provincie is 413. Dat blijkt uit de dagelijkse rapportage door het RIVM. Het aantal regiogenoten dat positief is getest op het coronavirus is nu 3665.

CORONAVIRUS
In alle Nederlandse ziekenhuizen zijn volgens de administratie van de afgelopen 24 uur 7 nieuwe patiënten opgenomen vanwege het coronavirus, waarmee het totale aantal patiënten in Nederlandse ziekenhuizen op 11.750 staat. Sinds de uitbraak zijn er in Nederland 46.647 mensen positief getest op Covid-19. Het landelijke dodental is gestegen naar 5967, 5 meer dan een dag eerder.

Het werkelijke aantal doden ligt overigens hoger, omdat niet iedereen wordt getest. Bovendien worden sterfgevallen soms pas na enkele dagen doorgegeven. Ook de gegevens over de ziekenhuismeldingen komen soms later binnen.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -