RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Automobilist crasht op Kardinaal Alfrinkplein, politie vindt fles lachgas naast auto

1/3
UTRECHT - Op het Kardinaal Alfrinkplein in Utrecht is vannacht een auto gecrasht met drie inzittenden. De mannen bleven ongedeerd, maar het voertuig raakte wel flink beschadigd.

De Opel Corsa kwam rond 01.55 uur vanaf de Kardinaal de Jongweg vanuit het centrum en reed richting de A27. Op de rotonde ging het mis en vloog de auto door onbekende oorzaak uit de bocht. De auto schampte een boom en kwam tegen een hek van een bruggetje tot stilstand.

 Bij de auto werd een fles met lachgas gevonden. Bij de auto werd een fles met lachgas gevonden. | Foto: Michiel van Beers

LACHGAS
De drie inzittenden konden op eigen kracht uit de auto komen. Ze zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft een alcohol- en drugstest afgenomen bij de bestuurder, maar daaruit bleek dat hij niet onder invloed was. Wel werd een fles met lachgas naast de auto gevonden. De politie doet daar onderzoek naar.

Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

 Automobilist crasht op Kardinaal Alfrinkplein, politie vindt fles lachgas naast auto. Automobilist crasht op Kardinaal Alfrinkplein, politie vindt fles lachgas naast auto. | Foto: Michiel van Beers


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -