RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Coronacijfers: geen nieuwe doden en ziekenhuisopnames in provincie

PROVINCIE UTRECHT - In de provincie Utrecht zijn sinds gisteren geen nieuwe coronadoden gemeld. Het totaal aantal coronadoden in de provincie blijft daarmee op 418 staan, meldt het RIVM.

Ook het aantal ziekenhuisopnamen steeg niet in onze provincie. Dit is voor de derde dag op rij. In totaal zijn 873 coronapatiŽnten in de ziekenhuizen opgenomen (geweest).

Het officiŽle aantal doden door het coronavirus in heel Nederland is gestegen naar 6011. In de afgelopen 24 uur heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu 6 nieuwe meldingen van sterfgevallen binnengekregen.

Het werkelijke aantal doden ligt hoger, omdat niet iedereen wordt getest. Bovendien worden sterfgevallen soms pas na een tijd doorgegeven.

In Nederlandse ziekenhuizen zijn 3 nieuwe patiŽnten opgenomen vanwege het coronavirus, waarmee dat aantal stijgt naar 11.785. Ook die gegevens komen soms wat later binnen.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -