Foeke Booy terug bij FC Utrecht

UTRECHT - Foeke Booy, één van de meest succesvolle coaches uit de geschiedenis van FC Utrecht, komt terug naar de Domstad. Booy zal volgend jaar in de functie vanTechnisch Directeur actief zijn bij de club.
De huidige coach Ton du Chatinier zal ook volgend seizoen op de bank zitten. De verdere samenstelling van de technische ploeg is onbekend.
Door Du Chatinier nu al te benoemen hoopt FC Utrecht dat de coach dit seizoen nog mag afmaken. Technisch gezien heeft Du Chatinier hiervoor niet de benodigde papieren omdat hij de cursus Coach Betaald Voetbal niet heeft afgerond. Hij hoopt dit in april te kunnen doen. Volgens de regels van de CBV zou Du Chatinier op 17 februari moeten stoppen met zijn tijdelijke trainersfunctie.
In Namen en Rugnummers werd aandacht besteed aan de terugkeer van Booy, de coach die FC Utrecht voor het eerst in lange tijd Europa inleidde en twee Amstel Cups veroverde.
Reactie via website:
dit meen je niet ?!?!?!?! zijn ze vergeten dat meneer Booy toen hij technisch directeur/coach was, die belgische spits heeft gekocht voor +/- 1,2 miljoen waar niks uit voort gekomen is...? en dat meneer Booy het laatste jaar alleen maar op de nul speelde als technischdirecteur/coach.

Booy en Du Chatinier bij FC Utrecht
Gert Kruys over Foeke Booy als technisch directeur
Van Dop: "Stroman is geen optie"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.