RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Snelheidsduivel met helm vlucht bos in na auto-ongeluk in Baarn

BAARN - In Baarn is de bestuurder van een auto er vanavond na een ongeluk vandoor gegaan. De man vluchtte het bos in. Dat was tevergeefs: hij is korte tijd later aangehouden. Volgens getuigen was de man aan het racen en verloor hij de controle over de auto.

Het ongeluk vond plaats op de Luitenant Generaal van Heutszlaan. Een fotograaf sprak getuigen, die zagen hoe de man een helm opzette en vervolgens vanaf de Stationsweg met hoge snelheid over een spoorwegovergang reed. Bij de hobbel in het wegdek van de spoorwegovergang zou hij de controle over de auto hebben verloren. De Volkswagen kwam op de kant tegen een hek tot stilstand.

De man besloot niet te wachten op de hulpdiensten voor de afhandeling van het ongeluk maar zette het op een lopen. Hij zou zijn helm hebben afgezet, en rende daarna het Baarnse Bos in. De politie wilde de automobilist toch wel graag even spreken en vroeg om 19.20 uur via een Burgernet-bericht aan mensen in de buurt om naar hem uit te kijken. Tien minuten later kwam het bericht dat de man was aangehouden. Vermoedelijk was hij onder de invloed van drank of drugs.

 Een rode helm naast het wrak van de auto in Baarn. Een rode helm naast het wrak van de auto in Baarn. | Foto: Caspar Huurdeman

 De ravage na het ongeluk in Baarn De ravage na het ongeluk in Baarn | Foto: Caspar Huurdeman


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -