RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vrachtwagen van PostNL knalt hard op gele Rijkswaterstaatauto

MAARTENSDIJK - Op de A27 bij Maartensdijk is een vrachtwagen van Post NL achterop een auto van Rijkswaterstaat geknald. De auto van de wegbeheerder stond een eerder ongeval te beveiligen.

Door de knal werd de gele wagen van Rijkswaterstaat gelanceerd en kwam deze op de kop aan de andere kant van de vangrail terecht. De weginspecteur zat gelukkig niet in de auto en kwam met de schrik vrij.

Volgens Rijkswaterstaat was de rijbaan afgezet met pilonnen en door een rood kruis op de matrixborden. Ook had de weginspectie-auto een lichtgevende pijl uitstaan. De chauffeur is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Onderzoek moet uitwijzen waarom hij tegen de inspectiewagen is aangereden.

De weginspecteur was op het moment van de aanrijding bezig met de afhandeling van een eerder ongeluk, waarbij een auto klem zat tussen de vangrail en de geluidswal. De bestuurder was de macht over het stuur verloren. Hierbij vielen geen gewonden.

Volgens Rijkswaterstaat is het al de zesde keer dit jaar dat een auto van auto van een weginspecteur is aangereden. Vorig jaar stond de teller op zeven keer. Omdat de rode kruisen boven de weg vaker genegeerd worden is Rijkswaterstaat vorig jaar de campagne nietvoorniX begonnen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -