Racoon geeft online concert vanuit Paleis Soestdijk: 'Ongelofelijk veel zin in'

© ANP
BAARN - Door corona kunnen de tuinconcerten van Royal Park Live op Paleis Soestdijk niet doorgaan, maar er is een alternatief: Racoon geeft op zondag 5 juli een online live-concert vanuit de koninklijke Stuc-zaal.
De Zeeuwse band zal naast zijn grote hits nieuw werk ten gehore brengen vanuit het paleis. Na afloop beantwoordt Racoon vragen van fans die de livestream bekijken. Als voorprogramma is er een virtuele rondleiding door het paleis.
Racoon laat weten 'ongelofelijk veel zin' te hebben om weer op te treden. "En dat dit kan op zo'n mooie locatie waar door de eeuwen heen geschiedenis is geschreven, maakt dit concert bijzonder. Dus verzamel wat leuke mensen op je bank of in je tuin, lekker drankje erbij, en zo maken we er een mooie koninklijke avond van met elkaar."
Racoon is bekend van grote hits als 'Oceaan', 'Love You More', 'No Mercy', en 'Liverpool Rain'. De band ontving drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs. Op dit moment heeft Racoon een grote hit met hun nieuwe nummer 'Het Is Al Laat Toch'.
Royal Park Live vindt jaarlijks plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. In voorgaande jaren gaven onder meer Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Counting Crows, BLOF, Racoon en Anouk uitverkochte concerten. Dit jaar zouden Bryan Ferry, Jamie Cullum, Van Morrisson, De Dijk, Van Dik Hout en Paul de Munnik optreden in de paleistuin. De concerten zijn verplaatst naar volgend jaar.
© Royal Park Live

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.