RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kindersportcentrum Samsam moet deels dicht na klacht: 'We hebben er geen woorden voor'

UTRECHT - Kindersportcentrum Samsam in Utrecht heeft alle sportvelden alsnog moeten sluiten. Het gaat bijvoorbeeld om plekken waar kinderen onder de 12 kunnen voetballen, tennissen en basketballen. Ook badminton en squash zijn niet langer toegestaan in het centrum aan de Zonnebaan.

Samsam was sinds 4 juni weer volledig open. Volgens een medewerker van Samsam was de gemeente op de hoogte van de sportactiviteiten en is er via e-mail toestemming gegeven.

Toch ging het alsnog mis voor Samsam na een klacht. "Wij weten niet wie er heeft geklaagd en krijgen dat ook niet te horen", vertelt een medewerker. "Voor de gemeente was het in ieder geval genoeg om gisteren langs te komen voor een controle en alsnog alle sportvelden te sluiten. Als we de activiteiten als leisure hadden aangeboden was het waarschijnlijk wel goed geweest. We hebben er geen woorden voor."

De sportvelden zijn nu afgezet met linten. Op reservering kunnen kinderen bij Samsam nog wel trampolinespringen, klauteren en airhockeyen. Ook de pooltafels, speelapparaten en voetbalmuur zijn nog geopend

Samsam hoopt dat de sportvelden per 1 juli alsnog open mogen.

Lees ook: Indoor speelparken worstelen met 'kromme' coronaregels: zij wel open, wij niet


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -