Conny Vink houdt haar stembanden warm voor als de coronatijd voorbij is

Conny Vink.
Conny Vink. © RTV Utrecht
SOESTDUINEN - 'Bossa Nova Boy', 'Maak je niet dik (dun is de mode)' en 'De Toeteraar' zijn enkele van de vele hits waarvan we zangeres Conny Vink kennen. Vanuit haar huis in Soestduinen horen we hoe het met haar gaat. Voor de coronacrisis trad ze samen met Dick de Witte nog regelmatig op voor senioren. Vorig jaar bracht ze nog een nieuw nummer uit: 'Het leven is een schilderij'.
Thuis bewaart Conny alle plakboeken met artikelen van haar optredens .
Thuis bewaart Conny alle plakboeken met artikelen van haar optredens . © RTV Utrecht
Omdat optreden er nu even niet in zit, heeft Conny de tijd om in haar plakboeken te kijken. Daarin staan knipsels en foto's van optredens. Verder houdt Conny zich bezig met het in vorm houden van haar stem. "Ja, je moet die spieren toch in orde houden", aldus Conny. "Ik hoop dat we allemaal gezond blijven en elkaar weer eens ontmoeten bij een voorstelling."
Route C is het nieuwe cultuurprogramma van RTV Utrecht. De mooiste cultuurverhalen in de breedste zin uit alle streken van onze regio. Het is vanaf 21 juni te zien. De eerste uitzending is om 08.25 uur en wordt daarna ieder uur herhaald. Naast het televisieprogramma vind je de verhalen ook terug in de app en op de website van RTV Utrecht. Zodra het programma is uitgezonden, kan het hier teruggekeken worden.
Conny Vink met haar hond in haar tuin in Soestduinen.
Conny Vink met haar hond in haar tuin in Soestduinen. © RTV Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.