RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bijzondere tuinen toch toegankelijk ondanks coronacrisis

1/4
HOUTEN - In deze tijd van het jaar vindt al zo'n 15 jaar het Groei & Bloei Open tuinenweekend plaats. Maar vanwege het coronavirus gaat dat dit jaar niet door.

Toch is er een oplossing bedacht om het mensen toch nog naar de zin te maken. De komende weken kunnen geïnteresseerden elke keer één tuin tegelijk bezoeken op een specifieke dag. Spontaan langsgaan is niet mogelijk en aanmelden kan via de website van de organisatie.

 Achter het huis. Achter het huis. | Foto: RTV Utrecht

Op vrijdag 3 juli gaat de eerste tuin open voor het publiek. Het gaat om die van de familie Funneman. Toen Peter en Magda er bijna dertig jaar geleden kwamen wonen, wisten zij nog niet dat ze groene vingers hadden.

 De voortuin. De voortuin. | Foto: RTV Utrecht

Voor het cultuurprogramma Route C laten zij nu hun tuin zien:

Open Tuinen in Houten


Route C is het nieuwe cultuurprogramma van RTV Utrecht. De mooiste cultuurverhalen in de breedste zin uit alle streken van onze regio. Het is vanaf 21 juni te zien. De eerste uitzending is om 08.25 uur en wordt daarna ieder uur herhaald. Naast het televisieprogramma vind je de verhalen ook terug in de app en op de website van RTV Utrecht. Zodra het programma is uitgezonden, kan het hier teruggekeken worden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -