19-jarige vrouw opgepakt na moord op Mike Goedhart uit Cothen

© Koen Laureij
COTHEN - Er is opnieuw iemand aangehouden voor betrokkenheid bij de liquidatie van Mike Goedhart in Cothen. Het gaat om een 19-jarige vrouw uit Cothen. Bronnen zeggen dat het gaat om de dochter van het slachtoffer, maar de politie kan dat niet bevestigen.
De 50-jarige Goedhart werd op 26 maart doodgeschoten voor de deur van zijn woonwagen aan de Ossenwaard in Cothen. Hij stond op het punt om in zijn werkbus te stappen, toen hij van dichtbij onder vuur genomen werd. Niet lang daarna bezweek hij aan zijn verwondingen.
Direct na de aanslag pakte de politie een 20-jarige Amersfoorter op. Hij kon een half uur later gepakt worden dankzij een getuige die het kenteken van zijn brommer had genoteerd. De Amersfoorter, naar verluidt de schoonzoon van Goedhart, heeft bekend dat hij de man neerschoot.
In de weken erna volgden meer aanhoudingen. Eerst arresteerde de politie een 51-jarige vrouw, die volgens het AD de weduwe van het slachtoffer is. Vorige week volgde een 28-jarige vrouw uit de gemeente De Ronde Venen. En nu dus de vrouw van 19. Alle drie de vrouwen worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Goedhart.
Begin juni publiceerde de misdaadwebsite Boevennieuws een geluidsopname waarin de vrouw van Goedhart lijkt toe te geven dat ze betrokken was bij de moord op haar man. Ook haar dochter zou op de hoogte zijn geweest van de plannen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.