RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gedeputeerde Van Muilekom legt werk tijdelijk neer vanwege operatie

PROVINCIE UTRECHT - Rob van Muilekom legt zijn functie als gedeputeerde van de provincie Utrecht tijdelijk stil. De reden is dat hij een preventieve operatie moet ondergaan aan zijn hoofdslagader om klachten in de toekomst te voorkomen, schrijft de provincie.

"Een operatie komt nooit uit en gelukkig valt mijn herstelperiode deels samen met het zomerreces. Het kon gelukkig zo gepland worden", laat de gedeputeerde weten in een schriftelijk bericht van de provincie.

VERVANGING
De verwachting is dat Van Muilekom twee tot drie maanden moet herstellen. Zijn taken worden waargenomen door de overige vier gedeputeerden en de commissaris van de Koning.

Tijdens de afwezigheid van Van Muilekom is Robert Strijk verantwoordelijk voor Hart van de Heuvelrug. Arne Schaddelee neemt de portefeuille gezonde leefomgeving over, terwijl Hanke Bruins Slot zich gaat bemoeien met de sociale agenda. Huib van Essen neemt de taken voor wat betreft binnenstedelijke ontwikkeling en wonen over en Hans Oosters gaat tijdelijk over cultuur en erfgoed.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -