RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Medewerker St. Antoniusziekenhuis overleden aan corona: 'Wij zullen hem enorm missen'

NIEUWEGEIN - Een medewerker van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein is overleden aan corona. Dat meldt het ziekenhuis op de website. Een woordvoerder bevestigt het overlijden, maar geeft uit piŽteit met de nabestaanden geen nadere informatie.

"Wij zijn diep getroffen door het overlijden van onze collega aan de gevolgen van het coronavirus", schrijft het ziekenhuis op de eigen website. "Onze gedachten gaan uit naar zijn partner, familie en vrienden. Wij zullen hem als collega enorm missen. Wij hebben nauw contact met de familie en staan ze bij waar mogelijk."

De woordvoerder wil nog wel kwijt dat er onder de rest van het personeel de laatste twee weken geen besmettingen met COVID-19 zijn geweest. Volgens het AD gaat het om een 42-jarige verpleegkundige die niet op een afdeling met coronapatiŽnten werkte. Hoe de man besmet is geraakt is niet duidelijk.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -