Kort nieuws: Auto rijdt meisje aan in Zegveld

REGIO - De politie in Amersfoort zoekt getuigen van een mishandeling op de Stadsring. Een 48-jarige automobilist kreeg rake klappen. De dader probeerde vorige week woensdag op de busbaan in te halen. Toen zijn inhaalpoging mislukte sloegen de stoppen door.
* De voetbalplaatjes-actie van Albert Heijn blijkt niet alleen een rage onder kinderen. Ook studenten zijn in de ban van de spaaractie. Op diverse faculteiten in Utrecht is een levendige handel ontstaan in de eredivisiespelers. In het café van de faculteit Communicatie wordt een ruilmiddag gehouden.
* Abcoude heeft groen licht gekregen voor de bouw van een derde brug over de rivier De Angstel. Na jaren van juridisch getouwtrek met omwonenden heeft de Raad van State de gemeente toestemming gegeven. Bewoners
vrezen dat door de aanleg van de brug er veel meer verkeer door hun wijk komt.
*In Soest is een groep jongens aangehouden voor het bezit van vuurwapens. Ze waren door bewoners van de Inspecteur Schreuderlaan gezien met pistolen. De wapens bleken nep én strafbaar, en zijn daarom in beslag genomen.
*In Zegveld zag een automobilist uit Gouda bij het afslaan een 16-jarig meisje op haar scooter over het hoofd.De Zegveldse raakte gewond aan haar been en hand en moest naar het ziekenhuis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.