Man bewusteloos geslagen nadat hij een hardloopster te hulp schoot

© Politie Utrecht
UTRECHT - Op het Glen Millerpad in Leidsche Rijn is gisterenmiddag een man bewusteloos geslagen na een woordenwisseling met een groep jongeren. Het slachtoffer nam het op voor een hardloopster die door de jongens werd nageroepen.
Hij schoot te hulp nadat de hardloopster sexueel getinte opmerkingen naar haar hoofd kreeg geslingerd. De man sprak de jongens daarop aan, maar die waren daar niet van gediend. Vanuit de groep werd hier direct agressief op gereageerd. Toen de man wegliep werd hij op het hoofd geslagen. Hij kwam ten val en raakte kort buiten bewustzijn.
De jongens gingen er hierna rennend vandoor richting de Vomar-supermarkt in winkelcentrum Terwijde. De man moest voor onderzoek door de ambulance worden vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het nu met hem is, is onbekend.
Het gaat volgens de politie om vier getinte jongens in de leeftijd van zestien tot achttien jaar. Drie van hen hadden een slank postuur en één van hen was wat voller. Eén van de verdachten droeg een olijfkleurig, glimmend trainingspak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.