RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bloedspoor loopt helemaal van Bunnik naar Utrecht

BUNNIK - Het bloedspoor van een Bunnikse boef is mogelijk nog veel langer dan aanvankelijk werd aangenomen. Uit meerdere reacties en foto's blijkt dat het spoor kilometers lang doorloopt tot in Utrecht.

Agenten kwamen vanochtend af op een melding van een inbraak aan een pand in aanbouw aan de Laan van Broekhuijzen. Een raam van het gebouw was gebroken en er werd een bloedspoor gevonden. Het stopte volgens de politie even verderop in de wijk en was "meterslang".

Volgens de politie was het bloed opgeruimd, maar meerdere mensen kwamen met foto's van "lange slierten bloed", vanaf Bunnik via de Vossegatsedijk tot aan de Prins Hendriklaan in Utrecht. "Bij elke drempel lag bloed", schrijft bijvoorbeeld Herman, die reageerde via WhatsApp.

DIAK
Mogelijk is de gewonde persoon zelfs doorgelopen of gefietst naar het Diakonessenhuis. Op de stoep bij het ziekenhuis ligt ook nog bloed, zo is te zien op een ingezonden filmpje van iemand die het spoor vanavond verder is gevolgd.

De gewonde werd vanochtend in ieder geval niet gevonden. De politie gaat uit van een bloedende boef maar sluit niet uit dat iemand per ongeluk gewond is geraakt en hoopt dat de degene zich alsnog meldt.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -