Dronkaard mishandelt man in Houten

HOUTEN - In Houten is een man zonder enige aanleiding in elkaar geslagen.
Rond 23.25 uur liep de 49-jarige man uit Dieren over de Graanhoeve naar zijn geparkeerde auto. Hij zag en hoorde dat een man vanuit het dakraam van een appartement naar hem een beledigende en bedreigende tekst riep. De Dierenaar besteedde er verder geen aandacht aan en liep door, terwijl de man nogmaals een belediging naar zijn hoofd slingerende.
De 49-jarige man stapte in zijn auto en reed weg, maar nog voordat hij de doorgaande weg op kon rijden, stapte de man die hem verbaal had beledigd en bedreigd voor de auto. De Dierenaar stapte uit en werd vervolgens aangevallen. Daarbij werd het slachtoffer meerdere malen geslagen, waarbij beiden op de grond terecht kwamen. Het slachtoffer rende vervolgens weg en belde bij een bekende van hem de politie.
Agenten gingen ter plaatse en de verdachte, een man (leeftijd onbekend) uit Houten, werd in zijn woning aangehouden. Hij bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn. Hij is naar het politiebureau overgebracht en voor nader onderzoek ingesloten. Het slachtoffer liep onder andere letsel aan zijn gezicht op en deed aangifte van mishandeling.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.