RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Partijtjes en de derde helft mogen weer! 'Dit is voetbal zoals het bedoeld is'

UTRECHT - Als lammetjes die voor het eerst de wei in mochten stonden ze op het veld gisteravond, de voetballers van SV Rivierwijkers in Utrecht. Vanaf 1 juli mag er weer vol getraind worden en mogen er weer wedstrijden gespeeld worden, waarbij de spelers niet langer 1,5 meter afstand hoeven te houden.

Speler Jeroen Lindeboom kan zijn geluk niet op. "Het leukste aan voetbal vind ik het partijspel, dus een beetje overschieten in een training is echt niet hetzelfde. Daarnaast heb ik ook het sociale aspect heel erg gemist, het weer met je team zijn en na de wedstrijd nog even een biertje doen." Hij lacht: "De derde helft, zeg maar."

Een fijne verrassing
Bestuurslid Bas Lodder is ook erg blij met de nieuwe maatregelen, al had hij het niet helemaal verwacht. Lodder: "We hoopten dat we rond augustus wel weer helemaal open zouden mogen, dus deze versoepelingen kwamen als een fijne verassing."

De club heeft namelijk niet stil gezeten de afgelopen tijd. Lodder vertelt: "Zodra de teamsport weer op gang kwam zijn we meteen gaan nadenken over hoe we trainingen op 1,5 meter konden aanbieden. Dat ging eigenlijk hartstikke goed, we begonnen er zelfs al aan te wennen. Maar wat je nu ziet, het duels spelen en een biertje doen achteraf, dat is voetbal zoals het bedoeld is."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -