RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zorgen om vermiste Annemarie (22) uit Utrecht, zoekteam gaat Amelisweerd uitkammen

UTRECHT - Sinds woensdag wordt de 22-jarige Annemarie uit Utrecht vermist. Haar familie en de politie maken zich grote zorgen. Bij Amelisweerd wordt daarom morgen een zoekactie gehouden.

Afgelopen woensdag werd de vrouw ontslagen op de afdeling psychiatrie van het ziekenhuis UMC. Ze ging daarna terug naar haar kamer in de binnenstad, die ze vervolgens even later weer lopend verliet. Volgens de familie was ze rond 16.00 uur nog bij de Etos aan de Twijnstraat. Daarna is ze niet meer gezien en het lukt ook niet om contact met haar te krijgen. De familie maakt zich grote zorgen en vreest dat de vrouw zichzelf mogelijk iets aandoet.


Vandaag zocht een tiental familieleden in de bossen bij Amelisweerd en bij de Biltsche Hoek naar Annemarie. Volgens een woordvoerder van de familie zijn dat natuurgebieden waar Annemarie wel vaker kwam. De vrouw werd echter niet gevonden.

Morgen wordt daarom opnieuw gezocht. Dan gaat een veteranenzoekteam bij Amelisweerd op pad. Zij worden daarbij ondersteund door de politie.

De politie roept mensen die haar zien of gezien hebben, te bellen met het nummer 0800-6070.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -