Annemarie uit Utrecht in goede gezondheid gevonden tijdens zoekactie

De zoekactie in Amelisweerd.
De zoekactie in Amelisweerd. © RTV Utrecht
UTRECHT - De 22-jarige Annemarie uit Utrecht die sinds woensdag vermist was, is vanmiddag tijdens een zoekactie in Amelisweerd levend aangetroffen. Dat meldt de politie.
Een team van ongeveer 50 personen ging vanochtend op zoek naar haar. De zoektocht in combinatie met een belangrijke tip, leidde naar de Utrechtse vrouw. Ze verkeert naar omstandigheden in goede gezondheid.
Het Veteranen Search Team startte vanochtend een grote zoekactie naar de 22-jarige vrouw. Ze werd afgelopen woensdag voor het laatst gezien. Familieleden en de politie maakten zich ernstig zorgen om haar.
De zoektocht was een professioneel gecoördineerde actie in afstemming met de politie en richt zich op het gebied Amelisweerd. Volgens een woordvoerder van de politie namen er ongeveer 50 mensen deel aan de actie.

Vermissing

Annemarie werd woensdag ontslagen op de afdeling psychiatrie van het UMC en ging daarna terug naar haar kamer in de binnenstad, die ze vervolgens even later weer lopend verliet. Volgens de familie was ze rond 16.00 uur nog bij de Etos aan de Twijnstraat. De politie zegt dat ze om 16.07 uur voor het laatst gezien is ten noorden van het NS-station Vaartsche Rijn in Utrecht, daarna is het niet meer gelukt met haar contact te krijgen. De familie maakte zich grote zorgen en vreest dat de vrouw zichzelf mogelijk iets aandoet.
Gisteren werd er ook al gezocht in de bossen bij Amelisweerd en bij de Biltsche Hoek, maar dat leverde niets op.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.