RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Dief op Looijersdijk in Breukelen heeft zelfde werkwijze als kettinggraaier

BREUKELEN - De politie heeft via Burgernet gevraagd uit te kijken naar de dader van een beroving. Een ongeveer 20-jarige man beroofde vanmiddag een vrouw op de Looijersdijk in Breukelen. Zijn werkwijze lijkt volgens de politie op die van de beruchte kettingdief die de provincie de laatste tijd onveilig maakt.

''De werkwijze komt enigszins overeen met eerdere gevallen'', zegt de woordvoerder van de politie. ''Maar dat is niet genoeg om de link al te kunnen leggen, we hopen daarom dat iemand beelden heeft gemaakt van de beroving.''

De afgelopen weken zijn zeker dertien vrouwen in de provincie slachtoffer geworden van een sieradendief, die steeds op dezelfde manier in zijn werk gaat. De man rijdt op een scooter langs fietsende of wandelende vrouwen en trekt de sieraden van hun lichaam. Dat gebeurt met zoveel geweld dat slachtoffers, vaak 65-plus, regelmatig gewond raken.

Gezocht wordt een blanke man van ongeveer 1,80 meter lang. Hij droeg een grijze sweater, een bordeauxrode pet en een korte broek. Vermoedelijk is hij er op een scooter vandoor gegaan.

Wie iets weet, kan bellen met 112.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -