Auto ramt hoogwerker met glazenwasser

MIJDRECHT - In Mijdrecht heeft een glazenwasser in een hoogwerker angstige momenten beleefd toen de hoogwerker werd aangereden.
De 54-jarige man uit Almere was op de Croonstadtlaan met een hoogwerker op negen meter hoogte aan het werk. Een 66-jarige vrouw uit Uithoorn stapte in haar geparkeerde auto en reed achteruit weg. Daarbij botste zij tegen een band van de hoogwerker. Die begon daardoor te schudden.
De Almeerder schrok zich een ongeluk, pakte zich aan de hoogwerker beet om niet te vallen en kwam daarbij met zijn hand tussen de bak en de gevel terecht. Daarbij verwondde hij zijn hand. De automobiliste reed weg.
Een getuige zag het voorval gebeuren. De hevig geschrokken Almeerder liet direct zijn bakje zakken en sprak met de getuige. Beiden hadden het kenteken van de auto onthouden.
Het slachtoffer werd voor onderzoek door zijn baas naar het ziekenhuis in Almere gebracht en de politie werd gewaarschuwd. Aan de hand van het kenteken werd de 66-jarige vrouw uit Uithoorn achterhaald. Ze dacht dat ze alleen de band had geraakt en daarbij geen schade had veroorzaakt. Tegen de Uithoornse is proces-verbaal opgemaakt voor doorrijden na een aanrijding.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.