Na jubileumshirt heeft FC Utrecht nu ook een jubileumtaart

UTRECHT - FC Utrecht presenteerde vorige week het nieuw thuistenue voor het jubileumseizoen. Waar de een besloot het shirt met het nieuwe ontwerp meteen te bestellen, gingen bij Trudie Hofkamp de handen jeuken. De eigenares van bakkerij Het Hofje in Vianen heeft van het ontwerp van het shirt een smakelijke taart gemaakt.
Voetbal speelt een belangrijke rol in het huis van Hofkamp. Haar man en zoons zijn groot fan van FC Utrecht. Haar zoontje Vigo (8 jaar) speelt in het speciale voetbalteam voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. ''Dat maakt FC Utrecht nog dichterbij'', benadrukt Hofkamp.
Tekst gaat door onder de video.
Na jubileumshirt ook jubileumtaart FC Utrecht
Vigo heeft bij zijn geboorte een bacterie opgelopen en toen een hersenbloeding gehad. Hij draagt nu een spalk om zijn been. Naast dat hij voetballen heel leuk vindt, heeft hij ook een andere reden waarom hij het graag doet: ''Dan kan ik laten zien hoe hard ik kan rennen'', zegt de jonge Vigo.
''Wat leuk dat je dit doet!'', krijgt Hofkamp vaak te horen van mensen. Wie de taart bestelt kan ook nog wat winnen. ''Ik heb een pre-order gedaan van het jubileumboek van FC Utrecht dat in september uitkomt. Wanneer je een taart koopt, maak je kans op het boek.''
Echte FC Utrecht-taart
Echte FC Utrecht-taart © RTV Utrecht / Sammie Vries

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.