RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Brabantse politie speurt drugslab op in Vleuten, zes verdachten aangehouden

1/3
VLEUTEN - In een huis in Vleuten is vannacht een drugslab gevonden waar speed werd geproduceerd. De politie heeft de vier bewoners van het huis plus twee extra verdachten aangehouden.

Agenten uit Brabant kwamen het drugslab aan de Hof Ter Weydeweg op het spoor toen ze een 39-jarige man uit Eindhoven volgden. Hij was al langere tijd verdachte in een drugsonderzoek. De man werd vanuit Eindhoven gevolgd toen hij naar het huis in Vleuten reed.

Toen de man naar binnen ging, besloten de Brabantse agenten het huis binnen te vallen. In de kelder bleek een lab voor synthetische drugs te zijn. Er werd amfetamine geproduceerd, ook wel bekend als speed.

Bewoners opgepakt
Naast de Eindhovenaar zijn ook de bewoners van het Vleutense huis opgepakt. Het gaat om twee mannen en twee vrouwen. Vermoedelijk is het een gezin, bestaande uit vader, moeder en hun twee kinderen. Tot slot is ook nog een andere man van 41 uit Eindhoven opgepakt. Hij was eveneens aanwezig in het huis tijdens de inval. Alle verdachten zijn vannacht geblinddoekt afgevoerd in politiewagens.

 In de kelder van het huis werd amfetamine (speed) gemaakt. In de kelder van het huis werd amfetamine (speed) gemaakt. | Foto: Politie Oost Brabant

De politie Oost-Brabant heeft in hetzelfde onderzoek ook nog drie locaties in Eindhoven doorzocht, waaronder de huizen van de twee Eindhovense hoofdverdachten. Daarbij is een vuurwapen gevonden.

Alle zes de verdachten zitten momenteel vast.

 De kelder wordt vandaag ontmanteld. De kelder wordt vandaag ontmanteld. | Foto: Politie Oost Brabant


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -