RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Traumahelikopter naar ernstig ongeluk op Vleutenseweg in Utrecht

1/2
UTRECHT - Op de Vleutenseweg in Utrecht is vanmiddag een fietser ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een bus. Een traumahelikopter en meerdere ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Het ongeluk gebeurde even voor 17.00 uur ter hoogte van de kruising met het Thomas Š Kempisplantsoen, vlak voor de brug richting Leidsche Rijn. De fietser zou in botsing zijn gekomen met een bus en daardoor hard zijn gevallen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een ooggetuige zou het slachtoffer een vrouw op de fiets zijn die door de voorbijrijdende bus werd geraakt, vermoedelijk door de spiegel. De buschauffeur zou dit niet hebben doorgehad. De getuige zegt de bus te hebben achtervolgd om de chauffeur te informeren dat hij betrokken was bij een ongeluk. Die zou toen de bus hebben stilgezet en de hulpdiensten hebben geÔnformeerd. U-OV bevestigt dat er een bus bij het ongeluk betrokken was, maar zegt verder niks over de toedracht te kunnen melden.

Gevraagd om een reactie zegt de politie de zaak nog te onderzoeken. Om de hulpdiensten de ruimte te geven om te werken, werd de kruising afgesloten, wat flinke files van en naar Leidsche Rijn veroorzaakte.

 De weg werd in beide richtingen afgesloten De weg werd in beide richtingen afgesloten | Foto: Roy van Ingen


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -