Kort nieuws: Autodiefjes aangehouden

REGIO - Drie jongens zijn in Utrecht aangehouden omdat ze hadden geprobeerd een auto te stelen. Agenten kwamen zondagavond de Van Eysingalaan inrijden en zagen vijf mensen bij een auto wegrennen. Ze zetten de achtervolging in en wisten drie jongen, veertien, vijftien en zestien jaar oud, aan te houden.
* Utrecht heeft een primeur: de eerste kerkbeurs van Nederland. In het weekend van 20 en 21 maart wordt in de Jaarbeurs vooral de zakelijke kant van de kerk benadrukt. Bedrijven en organisaties bieden hun producten en diensten aan voor kerken; van stoelen en orgels tot kaarsen en toga's. De organisatie heeft 176 exposanten verzameld.
* In Utrecht is een inbreker aangehouden. Buurtbewoners zagen hoe de man een woning aan de Stalpaert van Wielenstraat probeerde binnen te komen. Toen dat niet lukte, ging hij er vandoor. Agenten hielden de man even verderop aan.
* In Nieuwegein is een 60-jarige vrouw zondagavond gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Zij zat in de auto bij een 69-jarige man die op de kruising van de Barsteendrift en de A.C. Verhoefweg door rood reed. De auto van de Utrechter veroorzaakte een aanrijding en kwam in een greppel tot stilstand. De vrouw werd met nekklachten vervoerd naar een ziekenhuis. Na onderzoek mocht ze weer naar huis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.