RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tina Turner-musical toch dit jaar weer in het Beatrix Theater

UTRECHT - De musical Tina, over het leven van Tina Turner, keert toch dit jaar weer terug in het Beatrix Theater in Utrecht. Dat laat Stage Entertainment weten. De musicalproducent zei eerder dat voorstellingen pas in maart 2021 weer van start zouden kunnen gaan vanwege het coronavirus.

Er zal voor de show wel een derde van de zaalcapaciteit worden gebruikt om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Ook moeten bezoekers via speciale ingangen naar binnen en wordt de horeca in de foyers aangepast.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland laat weten blij te zijn dat de musical weer kan worden gespeeld. "Het is geweldig dat we na zo'n onzekere periode eindelijk weer kunnen beginnen."

Behalve Tina keert ook Lazarus weer terug in het theater, maar dan wel wat later. De voorstelling met muziek van David Bowie gaat in het voorjaar van 2021 alsnog op tournee nadat deze op 11 maart van dit jaar voor het laatst kon worden gespeeld. Het is nog niet bekend met ingang van welke exacte data Tina en Lazarus weer te zien zijn.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -