RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Organisatie: Italië Evenement bij Kasteel de Haar gaat door

1/2
HAARZUILENS - Het jaarlijkse ItaliŽ Evenement in de tuinen van Kasteel de Haar gaat alsnog door. Althans, dat zegt de organisatie. De gemeente heeft nog geen vergunning gegeven voor het evenement.

Vanwege corona kon het ItaliŽ Evenement afgelopen mei niet doorgaan, maar nu is in september een nieuwe datum gevonden. De organisatie meldt blij dat het doorgaat, maar de gemeente weet dat nog niet zeker. Een aantal aanpassingen in de route en de indeling van het terrein worden nu getoetst aan de huidige noodverordening.

Als de vergunning wordt verleend kan het evenement worden gehouden op 11, 12 en 13 september. Bezoekers moeten een aankomsttijd reserveren voor ťťn van de drie dagen van het evenement. Het ItaliŽ Evenement is jaarlijks goed voor zo'n 25.000 bezoekers.

 Luchtfoto van de editie in 2018. Luchtfoto van de editie in 2018. | Foto: Facebookpagina ItaliŽ Evenement, Smaak en Stijl


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -