Politie zoekt nog steeds hardloopster uit Leidsche Rijn, man die haar hielp werd bewusteloos geslagen

© Politie Utrecht
LEIDSCHE RIJN - De politie is nog steeds op zoek naar de hardloopster die eind vorige maand werd bestookt werd met sexueel getinte opmerkingen op het Glenn Millerpad in Leidsche Rijn. Een man nam het voor haar op maar werd toen door de groep van vier jongens in elkaar geslagen. Hij raakte bewusteloos.
De politie wil de vier verdachten graag oppakken maar dat is tot dusver nog niet gelukt. Ook de hardloopster is nog niet gevonden, ondanks eerdere getuigenoproepen en een passantenonderzoek. Daarom doet de politie nu opnieuw een oproep.
Met de man gaat het weer wat beter. Hij is door de groep hard op het hoofd geslagen en was na de klap tien minuten bewusteloos geweest. Hij moest met een ambulance mee naar het ziekenhuis. Ondertussen renden de jongens weg richting de Vomar-supermarkt in winkelcentrum Terwijde.
De politie spreekt van een ernstig feit. Het gaat volgens hen om vier getinte jongens in de leeftijd van zestien tot achttien jaar. Drie van hen hadden een slank postuur en één van hen was wat voller. Eén van de verdachten droeg een olijfkleurig, glimmend trainingspak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.