Kort nieuws: Brutale straatroof in Utrecht

REGIO - Een brutale straatroof in Utrecht. Op de Jagerskade, vlakbij het Zandpad, werd een 22-jarige vrouw maandagavond beroofd van haar tas door twee jongens op een scooter. De politie zoekt getuigen.
* Een man in Woerden is bestolen na een potje biljarten. In een kroeg aan de Wilhelminalaan namen drie jongemannen zijn jas, met daarin geld, mee. De politie vond hem terug in een nabijgelegen steeg, maar zonder het geld. De drie mannen waren inmiddels naar een andere kroeg gelopen waar de politie hen oppakte.
* Bij Breukelen zijn in de nacht van maandag op dinsdag drie mogelijke inbrekers van de snelweg gehaald. De politie controleerde op de A2 de auto van de drie en vond inbrekersgereedschap. Bovendien konden twee van de mannen zich niet legitimeren. De drie kregen een bekeuring en hun gereedschap ging mee in de politieauto.
* De NS gaat mobiele 'cleanteams' inzetten om treinen schoon te maken. Tot op heden werden treinstellen alleen 's nachts en op de eindstations schoongemaakt, maar dat blijkt onvoldoende. Twintig schoonmaakploegen zullen voortaan tijdens daluren vloeren, stoelen en tafels te reinigen.
* De politie heeft een 21-jarige verdachte aangehouden na een inbraak aan het Jansveld in Utrecht. Door het heldere signalement kon de man ingerekend worden op de Nobelstraat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.