Kort nieuws: Maarssenaar staat naakt voor raam

NIEUWEGEIN - * De politie in Maarssen heeft een man aangehouden voor openbare schennis. Hij stond naakt voor het raam van zijn woning in Maarssendorp en was gezien door een tienjarig meisje. Het kind vertelde het tegen haar vader die aangifte deed.De 49-jarige verdachte zou vaker voor Adam spelen.
* Paniek, dinsdagavond in de Hilversumsestraatweg in Baarn. Rond tien uur werd de politie gebeld met de melding dat er een vrouw met een mes in haar hand op straat stond. Agenten zetten de weg af en wisten haar te overmeesteren. Ze was verward en is aangehouden.
* Museumwerf Vreeswijk in Nieuwegein gaat professionaliseren. Drie jaar na de opening is het succes groter dan verwacht; zo trok het museum vorig jaar 8000 bezoekers. Om een verdere groei in goede banen te leiden, heeft de stichting per 1 juni een directeur aangesteld.
* Een Amsterdammer is in Nieuwegein aangehouden omdat hij inbrekersgereedschap bij zich had. De auto van de 21-jarige man werd aangehouden toen deze vanaf de Apolloburg wegreed. Bij een inspectie van de binnenkant troffen agenten het gereedschap aan. Dat werd in beslag genomen en de man kreeg een proces-verbaal.
* Een verkeersruzie in Houten eindigde dinsdag in een wandeling over een auto. De ruzie ontstond toen een 25-jarige Houtenaar de bestuurder van een auto aansprak op zijn rijgedrag. Hierop ontstond een handgemeen dat eindigde toen de Houtenaar over de auto van de overtreder liep. Geen van de betrokkenen wilde aangifte doen.
De Houtenaar gaf aan de schade aan de auto te willen vergoeden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.