Kort nieuws: medisch centrum in Polsbroek

REGIO - In Polsbroek opent vandaag het gloednieuwe Medisch Centrum. De gezondheidscentrum zit in de oude brandweerkazerne. Naast huisartsen, een consultatiebureau en een fysiotherapeut is er in het gebouw ook ruimte gemaakt voor het lokale verenigingsleven.
* Een vechtpartij op de Rooseveltlaan, in Utrecht. Daar heeft de politie donderdagmiddag na een korte achtervolging drie mannen opgepakt. Die zouden een man van 23 jaar hebben mishandeld. Waarom, is nog onduidelijk, maar een van de verdachten is al een bekende van de politie.
* Een betrapte dief heeft donderdag in zijn haast om weg te komen een gestolen fiets achtergelaten. De man wilde via de achtertuin inbreken in een huis aan de Nijenheim, maar werd opgemerkt door de buren. Die probeerde hem nog wel vast te houden in de achtertuin, maar de dief wist toch te ontkomen. De fiets bleek eerder uit dezelfde tuin te zijn gestolen en is nu terug bij de eigenaar.
* De politie heeft in Woerden een hennep-plantage opgerold. Agenten waren in een huis aan de Weteringstraat om over een andere melding te praten met de bewoonster, toen ze toevallig wietblaadjes op de grond zagen liggen. Uiteindelijk zijn er vijfhonderd planten in beslag genomen.
* In Maarssen is een bromfietser gewond geraakt. De man - 43 jaar uit IJsselstein - reed donderdag over de Maarssenbroeksedijk, toen hij werd aangereden door een man in een bestelbus. Hij is met verschillende verwondingen in een ziekenhuis opgenomen.
* De Utrechtse Jaarbeurs verwacht vandaag en morgen duizenden bezoekers voor de Kerkenbeurs. Deze beurs wordt voor het eerst gehouden en is bedoeld voor mensen die een actieve rol in de kerk spelen. De organisatie is verrast door de grote animo, want er werden hooguit 90 standhouders verwacht, maar het zijn er 170.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.