Kort nieuws: Trambestuurder bespuugd

REGIO - In Utrecht zijn twee autoinbrekers aangehouden. Getuigen zagen de mannen met een koffer slepen en belden de politie. Agenten vonden het tweetal in een huis aan de Hondsrug, ze bleken inderdaad gestolen spullen bij zich te hebben. Even verderop stond een opgebroken auto. De mannen werden aangehouden.
* Een jonge snorfietser is zondagmiddag gewond geraakt bij een botsing. De veertienjarige jongen reed over de J.P. Coenstraat in Utrecht toen een auto wilde afslaan. De bestuurder zag de snorfiets over het hoofd, waardoor de jongen onderuit ging. Hij was gewond aan zijn hoofd en zijn been.
* In Utrecht is een trambestuurder bespuugd en beledigd door een woedende passagier. De 31-jarige man werd bij de Kanaalstraat in de kraag gegrepen door collega's van de trambestuurder. Waarom de man door het lint ging is onduidelijk. De politie heeft de spuger meegenomen voor verhoor.
* De politie kan tevreden zijn over de inwoners van Vinkeveen: bij een alcoholcontrole op de Provinciale weg N201 moesten gisterochtend 28 automobilisten blazen, maar niemand had teveel gedronken. Bij Loenersloot legden 37 automobilisten een blaastest af. Alleen een 23-jarige automobilist uit Weesp werd daarbij aangehouden, omdat hij teveel had gedronken. Hij had vier keer zoveel op als toegestaan voor een beginnend bestuurder. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.