RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Luchtballon scheert over huizen en landt naast kruispunt


SOEST - In Nijkerk, net over de grens van de provincie Utrecht, keken mensen gisteravond vreemd op: een luchtballon van een Soester bedrijf scheerde namelijk rakelings over huizen en landde vervolgens pal naast een kruising.

Beelden die Omroep Gelderland online heeft gezet, laten zien dat de ballon inderdaad erg laag vliegt. Volgens een getuige zaten er meerdere mensen in de mand onder de ballon. Die kwamen er zonder kleerscheuren vanaf. De landing van de ballon op de merkwaardige plek trok veel bekijks.

Luchtballon scheert over huizen en landt naast kruispunt


Het in Soest gevestigde ballonbedrijf laat aan Omroep Gelderland weten dat alle ballonvaarten die gisteravond op de planning stonden 'goed' zijn geland en afgemeld. Deze landing was volgens het bedrijf dan ook 'niks bijzonders'.

"Je kunt niet sturen met een ballon. Het is maar net waar de wind je heen waait", aldus een medewerker van Rob Wiegers Ballonvaarten. Het bedrijf uit Soest meldt dat de luchtballon over een ma´sveld heen achter de woonwijk langs is gevaren en toen in het gras is geland.

Afgelopen weekend voer een luchtballon van hetzelfde bedrijf nog vlak over de snelweg A44. Beelden van die gebeurtenis werden op Dumpert gedeeld.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -