RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Overleden Seb Huismann (11) krijgt openbaar afscheid in Galgenwaard

UTRECHT/NIEUWEGEIN - In stadion Galgenwaard in Utrecht wordt morgen met een openbare bijeenkomst afscheid genomen van de 11-jarige Seb Huismann uit Nieuwegein. De jongen overleed afgelopen weekend aan een stofwisselingsziekte. Zijn dood kreeg afgelopen dagen veel aandacht.

De ziekte waar Seb aan leed bleek niet te behandelen. Vrijdag ging hij snel achteruit, maar door inspanning van familie en veel vrijwilligers kon hij nog net een bezoekje aan FC Utrecht brengen. Het was zijn allerlaatste wens. Een inzameling voor de uitvaart van de jonge voetbalfan heeft vervolgens in een paar dagen tijd meer dan 20.000 euro opgeleverd.

De familie laat weten dat ze getroffen is door alle blijken van medeleven. Uit het hele land kwamen talloze steunbetuigingen en donaties. De bijeenkomst in het stadion is bedoeld om iedereen de kans te geven op zijn eigen manier stil te staan bij het overlijden van de jongen.

Het afscheid in de Galgenwaard begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Belangstellenden kunnen dan langs de kist van Seb lopen voor een laatste groet. Sebs uitvaart wordt later in besloten kring gehouden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -