RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Theatermaker twijfelt: moet ik mijn eigen duistere familieverhaal openbaren?

1/2
UTRECHT - Luisteren naar een duister waargebeurd familieverhaal op een bankje met een picknickmand vol lekker eten op een warme zomeravond. Het kan in Leidsche Rijn. Het Nieuw Utrechts Toneel (NUT) speelt deze maand op het Berlijnplein in de openlucht het programma 'Graven'.

Theatermaker Greg Nottrot ontdekte dat in zijn eigen familie een geheim rondwaart: een duister geheim uit de Tweede Wereldoorlog. Zijn dementerende oma van 97 jaar begon uit het niets een Duitse naam hardop te herhalen. Niemand in de familie wist over wie het ging. Maar bij het uitzoeken van haar spullen kwam er steeds meer informatie naar boven: een liefdesverhaal dat zijn oma nooit heeft durven vertellen aan iemand.

Greg: "Omdat mijn oma nog leeft, twijfel ik nog steeds of ik het wel moet vertellen, maar mijn zakelijk leider heeft me overgehaald om het toch te doen. Maar zelfs nu een paar dagen voor de eerste voorstelling twijfel ik nog. Het is een heftig verhaal."

Theatermaker twijfelt aan het vertellen van zijn eigen duisere familieverhaal


Wilt u samen met anderen haar familiegeheim ontdekken? De coronaproof avondvoorstelling 'Graven' inclusief gevulde picknickmand is vanaf aankomende woensdag vijf keer per week te zien op het Berlijnplein.
Dit verhaal komt uit het programma Route C, het cultuurprogramma van RTV Utrecht. De eerste uitzending is elke zondag rond half negen 's ochtends en het programma wordt daarna ieder uur herhaald.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -